Turnaj Absolventov 2018

Ahojte,

tohtoročný Turnaj Absolventov sa uskutoční v sobotu 9.6.2018 a prípravy sú v plnom prúde. LÚZERS sa do toho opreli a väčšina nevyhnutností je vybavených, chýbajú nám len tímy a hráči 😏. Prosíme preto kapitánov, aby čo najskôr prihlásili svoje tímy TU, najneskôr však do 18.5.2018. Dodržaním tohto termínu nám veľmi pomôžete pri ďalšej organizácii.

Vzhľadom na nezhody z minulých rokov okolo financovania sme sa rozhodli pre povinné štartovné. V cene budú hlavne výdavky na samotný turnaj, časť jedla a voda. Pivo bude za príplatok, ako vždy v našej réžii s priateľskými cenami, tentokrát aj s novinkou ALL YOU CAN BEER pre labužníkov.

Výška štartovného sa bude odvíjať od počtu prihlásených tímov, aj preto prosím dodržujte termín 18.5.2018. Zároveň by sme chceli pre omladenie turnaja pozvať aj aktuálnych maturantov a štartovné im odpustiť.

Čo sa týka samotného turnaja, hrá sa klasicky na ihrisku pri škole na umelej tráve, bude sa hrať s dvoma oficiálnymi futsalovými lobdami, rozhodovať bude skúsený rozhodca. Tímy budú nasadené podľa umiestnenia v minulých ročníkoch, rozlosovanie a dĺžku zápasov určíme po 18.5. podľa počtu prihlásených tímov, ale samozrejme prihliadneme aj na vaše návrhy.

V prípade otázok, pripomienok alebo s vôľou pomôcť s organizáciou nás kontaktujte, ideálne mailom na m.klimo89@gmail.com alebo správou na FB (Miso Klimo) alebo podiskutujeme tu v kometároch, prípadne na FB stránke turnaja.

LÚZERS

One thought on “Turnaj Absolventov 2018

  1. Chlapi z Luzers,
    dakujeme vam velmi pekne za ochotu, velmi si to vazime a urcite sa turnaja zucastnime.

Comments are closed.